Leta i den här bloggen

onsdag 3 oktober 2018

Min familj... Eller inte?

Här kommer en berättelse från en indisk tonåring.
/Markus

Kära läsare!

Jag älskar att läsa om andras självupplevda paranormala upplevelser. Jag har alltid varit fascinerad av skräckhistorier och nu tänkte jag bidra med en egen berättelse.

Detta hände för några månader sedan. Min farbror, moster och mina kusiner var borta och hälsade på en släkting. Jag bor med mina kusiner här i Haryana, då det finns bättre pedagogiska möjligheter här.

Jag var alltså ensam i huset och skulle vara det fram till sent på kvällen. Jag bestämde mig för att gå och lägga mig tidigt, omkring 21.30 då jag hade tentamen nästa dag.

Jag vaknade omkring 12 eller 1, men öppnade inte mina ögon. Jag hörde öppnandet av dörrar och kranar, även i mitt rum. Temperaturen omkring mig sjönk. Jag drog min filt upp till min nacke och låtsades som om jag sov. Jag kände också en närvaro i rummet hela tiden. Jag var inte rädd utan utgick från att det var familjen som hade kommit hem. Jag somnade om.


Därefter hade jag en dröm att huset hade blivit en nattklubb, och att spöken dansade i huset. Jag vet, det låter fånigt. Jag frågade någon vad det var frågan om, de svarade att de festade i huset. Jag blev ganska rädd det ögonblicket och vaknade till för att sedan somna om. Därefter kommer jag ihåg att vaknade klockan sex då larmet ringde.

När jag hade stigit upp så såg jag att grindarna var låsta från insidan. Jag antog att de hade stängt den när de kom hem. Jag kollade deras rum, de var inte där, det var bara jag hemma. Jag trodde att de nog hade gått en promenad, men så kom jag på, portarna var stängda inifrån. Detta gav mig kalla kårar.


Jag tog upp min telefon för att ringa mina föräldrar och upptäckte då att jag hade fått ett meddelande från min moster omkring 22.00 om att de skulle komma hem nästa dag istället.
 
Jag blev skrämd när jag tänkte på vad jag hade upplevt kvällen innan, att jag var ensam i huset hela tiden.  


Jag gick till skolan, och när jag kom hem så var alla hemma. Jag berättade vad jag hade upplevt. De trodde inte på mig.

Jag önskar er all lycka!

Tack så mycket för att ni läste min berättelse!

AK24573

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar