Leta i den här bloggen

tisdag 7 mars 2017

Pojken i min pojkväns hus

Här kommer en spökhistoria jag hittat på nätet som en ung kvinna i USA berättar.

/Markus
Jag hade aldrig haft några övernaturliga upplevelser, eller kanske jag hade det utan att jag hade lagt märke till dem, men för ett antal år sedan så tror jag att jag var med om en paranormal upplevelse. Innan jag börjar berätta denna historia så vill jag berätta att jag lider av en sjukdom som ibland kan ge hallucinationer. Men då jag haft denna sjukdom under flera år så kan jag lätt skilja hallucinationer från verkligheten.

Nu, till min berättelse. Jag var i Three Rivers, Michigan, och besökte min dåvarande pojkvän för andra gången. Vi hade varit i ett långdistansförhållande under ett par år och på grund av arbete och våra ekonomiska situationer så träffades vi bara en gång per år. 

Jag hade varit där ett par dagar och satt och pratade med min pojkväns bror om spöken efter att jag hade sett ett tv-program om personers verkliga erfarenheter av spökerier och det fascinerade mig. Då berättade brodern att deras hus var väldigt gammalt liksom en hel del av de närliggande husen. Han berättade mig att en pojke som en gång hade bott i huset hade begått självmord på 70-talet. Chockad och nervös skrattade jag bort det då jag trodde att han bara drev med mig men han svor på att det var sant, att han även hade en kompis som hade hört pojken gå omkring. Huset var så gammalt och gnisslade så pass att man kunde höra alla gå runt och även berätta var de befann sig.

Senare den kvällen låg jag i sängen med pojkvännen och gosade och vi började prata om spöken varpå han berättade samma sak som sin bror, att en pojke hade begått självmord och att man ibland kunde höra honom gå omkring i hallen om nätterna. Jag blev överraskad och börjar bli riktigt rädd så jag kröp nära honom och somnade snart. 

Det var nu som det började bli konstigt. Det kändes inte riktigt som att jag sov då jag såg två svarta skuggfigurer ståendes över mig. Jag kände att en av dem var pojken som min pojkvän och hans bror hade berättat om. Han var med en äldre man och den äldre mannen försökte visa honom något. Jag var förlamad av skräck, försökte att vakna upp, men ingenting hände. Den äldre mannen sträckte fram sin hand och satte den för mitt ansikte. Jag kunde fortfarande inte röra sig. Jag blev fylld av desperation och jag försökte väcka mig själv. 

Jag kunde höra figurerna prata men kunde knappt höra vad de sa. När det svartnade för mig så flippade jag ur och vaknade Då kändes det som att någon stod vid dörren. Rädd som jag var gick jag ner. Jag var för rädd för att gå och lägga mig igen. Klockan var runt tre på morgonen. 

Snart började jag höra någon springa omkring i korridorerna. Jag frös till, och visste inte vad jag skulle ta mig till. Alla andra låg och sov. I omkring tio minuter hörde jag fotsteg gå fram och tillbaka, fram och tillbaka för att sedan upphöra. Varje halvtimme efter det skulle jag hör honom gå omkring. Ett par timmar senare blev det tyst och jag hörde honom aldrig igen.

Jag och min pojkvän gick igenom en svår tid och jag tror att den negativa energin aktiverade spökerier. Det var en verkligt skrämmande upplevelse. Min medicin reglerades vid tidpunkten och när jag pratade med min chef sade hon att gå på min magkänsla. Min magkänsla säger att den drömmen inte var en dröm. Jag tror inte att pojken själv var en ond ande, för han har aldrig skadat mig. Men när det kommer till den andra skuggfiguren så är jag inte helt säker...

/tdmeyer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar