Leta i den här bloggen

fredag 23 augusti 2013

Hemsökt busshållplats i England

Hållplatsen utanför Dilke Memorial Hospital
Nu ska vi ta en tur med lokaltrafiken i Gloucestershire, England där en van busschaufför ofta passerar sjukhuset Dilke Memorial Hospital när han kör nattbussen berättar att han har sett ett spöke vid hållplatsen vid två tillfällen.

Mannen som önskar att förbli anonym ifall hans kollegor skulle tro att han var ett knäppsnöre. Han berättar att han är säker på att det rör sig om något övernaturligt med den figur som stått och väntat på busshållplatsen vid Dilke-sidan av vägen - bara för att försvinna när chauffören stannar till för att köra honom in till den lilla staden Cinderford.

Första gången det hände vid mitnatt för ca tre år sedan när han såg en man som stod och väntade vid busshållplatsen. Chauffören visste att den sista bussen hade gått så han tänkte vara bussig och ge honom en lift in till staden även fast han inte var i trafik. 

Busshållplatsen har fönster på sidorna och när han stannade så fanns det inte någon där och han undrade om det hade bara rörde sig om en återspegling i en av glasrutorna, men han såg sig om och det fanns inte en människa i närheten.

Han lade detta mysterium bakom sig och hade helt glömt bort det fram till han en lördag vid 19.00-tiden återigen fick se en figur i samma inglasade busshållplats varpå han saktade in. Liksom förra gången så fanns det ingen på platsen.

När han tänkte tillbaks på det första tillfället så mindes han att figuren såg exakt likadan ut och stod på precis samma sätt båda gångerna, som om det var en person som väntade på att någon han kände.

Föraren är så övertygad om att det är något konstigt med de möten som han undrar om det hänt något hemskt på platsen. Busshållplatsen är dock relativt ny. Efter att han har berättat för folk så har det visat sig att det inte bara är han som sett en mystisk figur på platsen, även innan busshållplatsen hade kommit dit.

/Markus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar