Leta i den här bloggen

onsdag 24 april 2013

Kommande skräckfilmer - 2013 del 2

Ett bra tips på hemsida för den skräckfilmsintresserade är UHM - Upcoming Horror Movies där du kan hitta info om gamla, nya och kommande filmer i alla skräckgenren.

Men här kommer ett gäng trailers som jag har hittat på fantastiska Youtube:

Dark Circles
- När de nyblivna föräldrarna Alex och Penny flyttar till ett hus utan för den stressiga staden från staden till ett mer avsides hus. Snart börjar märkliga och obehagliga saker att inträffa... 

Filmen är amerikansk och är skriven och regisserad av Paul Soter och har premiär någon gång under 2013.


Wyke Wreake - En brittisk film som är en blandning av övernaturlig skräck och psykologiskt drama. Som man ser i trailern som kommer Ouija-brädan ha en större roll.


The Parkway Hauntings - En australiensisk lågbudjet/skräckfilm/mockumentär om en grupp spökjägare som undersöker en hemsökt plats. Filmen är inspelad på området The Northern Beaches vid Sydneys nordkust på en plats där det spökar på riktigt!
The Quarantine Hauntings - Australiensisk film som är filmad av samma gäng som ovanstående film i samma genre fast denna gång i ett gammalt nedlagt epidemisjukhus. Även denna film är inspelad på en hemsökt plats, The North Head Quarantine Station där man förr vårdade människor med smittsamma sjukdomar som smittkoppor, kolera och spanska sjukan m.fl.


3 A.M. 3D - För er som liksom jag är lite less på ovanstående genren så kommer här en vanlig hederlig spelfilm från Thailand. Filmen består av tre läskiga spökberättelser.


Det får räcka för den här gången. Visst finns det fler spökskräckisar med trailers, men många av dessa tycks bara vara skräp. Dessa är filmer som jag tycker verkar intressanta, framförallt den sista!

/Markus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar