Leta i den här bloggen

fredag 16 november 2012

The Ghost of Goodnight Lane

En amerikansk spökskräckkomedi är på gång, när är dock ännu oklart, men det sägs att den ska komma under 2012. Detta är en övernaturlig skräckis med en hel del blod och död. Filmen utspelar sig på en nyrenoverad filmstudio där de anställda hittar en av sina kollegor död. Det visar sig att mördaren har varit död i 40 år...

Vad som gör den här filmen intressant är, för min del, inte filmen i sig utan idén bakom filmen. Filmen verkar mest vara tramsig med en kass trailer som avslöjar alldeles för mycket genom att visa flera dödsscener. Trailern har ni längst ner.

Alin Bijan som regisserat och skrivit manus inspirerades av en riktig filmstudio i Texas, Media World Studios, där det sägs spöka. Personalen har sett en okänd man driva omkring, tung utrustning har flyttat på sig för egen maskin och en person ska till occh med ha fått en örfil av en osynlig hand. Efter att man 2010 låtit spökjägare undersöka studion så fick Alin Bijan sin filmidé. Vad som också är intressant är detta: Filmen är inspelad i just denna studio!

På filmens hemsida ghostofgoodnightlane.com finns det en blogg med mer information om spökerierna, spökundersökningen, skådespelarnas erfarenheter och mycket mer.

/Markus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar