Leta i den här bloggen

måndag 24 april 2017

Bloody Mary - Poltergeist

Här kommer en Bloody Mary-relaterad spökis från en tjej i Kalifornien. 
/Markus


Jag och mina vänner Cassie, Cassies styvsyster och Macie sov över i mitt hus och vi låg och berättade spökhistorier då Cassie kom med förslaget att köra "Bloody Mary". I mitt sovrum har mina garderobsdörrar speglar, så det är som att ha fyra helkroppsspeglar. Vi släckte lamporna och och satte  oss på min säng och tittade in i speglarna.

Vi sade "Bloody Mary" tre gånger men ingenting hände så vi skrattade mest och slog på lamporna igen. Inget konstigt hände förrän senare då mina föräldrar åkte hemifrån för att hälsa på min faster och farbror. Vi låg på golvet och skulle precis gå och lägga oss när vi hörde någon gå fram och tillbaka i korridoren trots att vi var ensamma hemma. 

Sedan såg jag ljuset i hallen slås på samtidigt som min badrumsdörr flög upp och kranen började rinna för full kraft och duschen sattes på. Macie gick och slog av allt och plötsligt var det lugnt. Då hörde vi någon trumma på min dörr ute i hallen. Vi höll upp händerna för att visa att det inte var någon av oss och det fortsatte. Jag rusade upp och slängde upp dörren och då slutade det men då öppnades alla garderobsdörrarna. Vi började be att det skulle sluta och plötsligt gjorde det.

Inget har hänt sedan dess och det är jag glad för. Numera söker jag och Cassie oss inte efter spökupplevelser mer och vi ber att de inte letar efter oss.

/Nikki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar