Leta i den här bloggen

söndag 21 augusti 2016

Den nya mobiltelefonen

Jag har av någon underlig anledning inte engagerat mig så mycket i Creepypasta, dvs.läskiga berättelser, foton och annat som cirkulerar på internet. Alldeles nu så råkade jag hitta just en sån berättelse med foto.
/Markus

För ett par månader sedan så köpte min väns kusin (en ensamstående mamma) en ny mobiltelefon. Efter en lång dag på jobbet kom hon hem, lämnade sin telefon på bänken och gick tittade på TV. Hennes son kom till henne och frågade om han kunde spela på hennes nya telefon. Det fick han så länge han inte ringde någon eller bråkade med textmeddelanden.

Vid ungefär 23.20 började hon bli sömnig så hon kände att det var dags för henne och sonen att gå och lägga sig. Hon gick till sonens rum och såg att han inte var där. Hon gick sedan över till sitt rum för att hitta honom sovande med telefonen i handen.

Hon tog upp sin telefon och började bläddra igenom den. Hon märkte endast smärre förändringar som en ny bakgrund. Hon gick in och öppnade upp sina sparade bilder. Hon började ta bort bilder han tagit, tills bara en ny bild var kvar.

När hon först såg bilden så frös hon till. På bilden såg hon sin son sova på sängen, men bilden togs av någon annan över honom... och det visade den vänstra halvan av en äldre kvinnas ansikte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar