Leta i den här bloggen

fredag 30 oktober 2015

American Airlines Flight 191

American Airlines Flight 191 strax innan craschen.
Den 25 maj 1979 lyfte American Airlines Flight 191 från O'Hare International Airport i Chicago, Illinois, till Los Angeles. Strax efter så tappade planet ena motorn och 13 besättningsmän och alla 258 passagerare ombord, samt två personer som befann sig på marken omkom. Detta kom att bli den hittills värsta flygolyckan i USA.

Jag har tidigare nämnt en flygolycka som följts av paranormala händelser - här

Personer som har passerat olycksplatsen under senare år har sett märkliga ljus som rör sig underligt guppande i området där folk även har sett spöklika figurer. En del personer som bor i näreten av området har berättat att någon eller något knackar på deras dörrar och andra oförklarliga fenomen runt sina hem, till exempel har en del invånare mött personer som verkat förvirrade och vilse i närheten av sina hem, figurer som sagt saker i stil med "jag måste hitta mitt bagage" eller "jag måste hinna med mitt flyg" innan de försvinner.

En relativt ny händelse berättas av en man som var ute och gick med sin hund nära det område där Flight 191 gick ned. En ung man kom fram till honom och sa att han behövde ringa ett akut telefonsamtal. Mannen med sin hund noterade att den unge mannen luktade bensin och hur det verkade som att det pyrde rök från mannen. 
När han vände sig bort för att peka ut en närliggande telefonautomat och sedan vände tillbaka igen hade mannen försvunnit. Mannen med hunden hade hört historier från boende i området om jämmer från den gamla olycksplatsen men han trodde dem aldrig förrän efter denna händelse. Han var nu övertygad om att han hade stött på en av de osaliga passagerarna från Flight 191.

En annan återkommande incident, säg ske på terminalen på O'Hare där resenärer ska ha sett en man som gör ett telefonsamtal nära den gate som användes av Flight 191. De som har sett honom beskriver honom som normal med undantag för sina omoderna klädstil, som om han kom från en annan tid. När han sedan lämnar telefonkiosken så går han några steg och försvinner sedan i tomma intet. Det har spekulerats om denna spöklika figur är en passagerare från Flight 191...

/Markus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar