Leta i den här bloggen

söndag 13 april 2014

Spöke i Australiens Big Brother-hus

2001 sändes första säsongen av Australiska Big Brother från en studio på Dreamworld vilket är en nöjespark i Gold Coast i Queensland. Det sägs att huset är hemsökt av spöket av en liten flicka. Hon uppenbarar sig vid soluppgång och solnedgång och har setts av både kameramän och av medlemmar i showen.

Kameramännen som har sett flickan berättar att hon ser ut att vara omkring sju år gammal klädd i en vit klänning. Vem denna flicka kan ha varit är det ingen som säkert vet Det talas om att hon kan ha dödats i en olycka på gamla vägen som fanns på platsen där nöjesfältet nu står.Man tror att hon söker hjälp för resten av hennes familj. Det finns också ett rykte om att det fanns en gammal bondgård på den mark där Big Brother-huset finns och familjen som bodde på bondgården är begravda därunder.

En annan anställd besättningsmedlem som visserligen inte såg flickan berättar att han mitt i natten såg en lågt liggande dimma i det nordöstra hörnet medan han arbetade vid sin kamera under flera timmar. När han såg denna dimma så förlorade han kommunikationen på sin walkie - talkie fem gånger. Han hade en stark känsla att han var iakttagen och hörde till och med ett litet barn i området.

Faktiskt så är dimma i just detta hörn, barnröster, fladdrande gardiner och en underlig känsla av att någon bevakar över dig var de vanligaste rapporten från kameraoperatörer.

Under åren har det också talats om att flera av deltagarna omedvetet hade varit med om spöklika upplevelser. När de frågade varandra om de hade sett den lilla flickan så visade det sig att det var flera som hade gjort det. Vid en säsong så bjöd man in en synsk person som bekräftade att där fanns en liten flicka inne i Big Brother-huset.

Men då kan man ju tycka att det borde finnas massor med bildbevis, men då personalen inte får ha telefoner eller egna kameror när de arbetar och att husets kameror alltid är fokuserade på de deltagande så finns det tyvärr inga bilder eller filmer på den lilla flickan i vita klänningen.

/Markus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar