Leta i den här bloggen

lördag 1 februari 2014

Kommande skräckfilmer 2014

Precis som tidigare år så kommer jag här med en rad intressanta spökskräckisar som kommer på vita duken under 2014! Det ser ut att kunna bli ett bra skräckfilmsår!

Oculus - En kvinna försöker rentvå sin bror, som dömdes för mordet på deras föräldrar, genom att försöka bevisa att brottet har begåtts av övernaturliga fenomen.Repentance- En man söker hjälp hos en livsterapeut och förvandlar terapin till ett livsfarligt, psykologiskt spel när han börjar terrorisera terapeuten och hans familj med spirituella meddelanden.


Haunting of the Innocent - Tom och Brenda har det perfekta livet, men när Brenda blir våldsamt attackerad i deras hem, kastas deras perfekta liv in i kaos och rädsla.

The Woman in Black: Angel of Death - 40 år efter händelserna i The Woman in Black anländer en grupp barn som evakuerades från andra världskrigets London till Eel Marsh House.

Trailer finns inte tillgänglig.
Haunt - En tillbakadragen tonåring blir vän med sin nya granne och tillsammans utforskar de huset hans familj nyligen köpt, utan att veta att det är hemsökt.


The Quiet Ones - En fysikprofessor sammanför ett team för att hjälpa till att skapa en poltergeist.2 Bedroom 1 Bath - Ett ungt par flyttar in i vad som verkar vara det perfekta hemmet. Men när de upptäcker att de snart kommer att bli föräldrar, börjar saker och ting att falla sönder. Rachel hemsöks av ett spöke i en röd klänning, medan Kevin drabbas av skrämmande mardrömmar.
A House Is Not a Home - Ben och Linda Williams flyttar in i ett drömhus i ett sista desperat försök att rädda sin oroliga äktenskap. Deras liv i huset tar en övernaturlig och olycksbådande vändning. Ben och hans familj flyr för sina liv, men det är för sent.Dark Summer - En 17-årig kille är under husarrest över sommaren. När hans mamma är bortrest uppstår en fruktansvärd incident, följt av ett ännu mer skrämmande närvaro i huset.

Trailer finns inte tillgänglig.


Jessabelle - En ung kvinna som återhämtar sig i sin fars nedgångna hem efter en tragisk olycka möter snart en skrämmande närvaro med en koppling till hennes sedan länge avlidna mor.

Trailer finns inte tillgänglig.


The Appearing - En kvinna en gång besatt av en mystisk kraft avslöjar en chockerande hemlighet om sitt förflutna och måste möta den demon som lurar inuti henne.The Babadook - En ensamstående mamma, plågad av makens våldsamma död, kämpar med sin sons rädsla för ett monster som lurar i huset, men upptäcker snart en ondskefull närvaro runt omkring henne.


Cassadaga - En döv flickas försök att kontakta sin syster under en seans, leder till att hon får kontakt med spöket av en mördad kvinna.7500 - Flight 7500 är på väg från Los Angeles till Tokyo, men det visar sig att passagerarna inte är ensamma ombord. Ett illasinnat, övernaturligt väsen har bestämt sig för att resan inte ska bli en trevlig sådan.Haunter - Spöket av en tonåring återvänder för att nå ut till de levande för att rädda andra från lidande och gå hennes öde till mötes.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar