Leta i den här bloggen

söndag 19 januari 2014

Skinned Tom

Skinned Tom (flådda Tom) är en "urban legend" från östra Tennessees landsbygd.

Tom var en snygg kille som gillade damerna. När han hade dejtat alla singelflickor i området började han se sig om efter en tjej i nästa stad. Han lyckades hitta en kvinna som han förälskade sig i - utan att veta att hon var gift . Så småningom fick hennes man fick nys om vad som pågick och svor hämnd. Han sa till sin fru att han var på väg bort från staden över helgen men istället gömde han sig i skogen bakom huset. Precis som han kunde ana så dök Tom upp för att ta damen ut på dejt. Mannen följde dem till den närliggande Kärleksstigen.

Tom och kvinnan hade det trevligt tillsammans i Toms bil när plötsligt Toms bildörr öppnades och han möttes av en stor arg karl med en jaktkniv i handen.

"Åh nej!"Det är min man!" Skrek kvinnan.

"Just det , din otrogna @#%&*!" skrek mannen. "Och jag ska lära dig en läxa som du aldrig kommer att glömma!" Han drog henne från Tom och körde kniven i hennes mage en gång, och kastade henne åt sidan. Sedan vände han tillbaka till Tom med ett galet hånflin.

"Gör mig inte illa! Jag svär, jag visste inte att hon var gift!" Vädjade den skräckslagna Tom. Men mammen lysnade inte utan drog Tom ur bilen och flådde honom levande med sin jaktkniv. Sedan åkte han in till staden där han angav sig själv till polisen.
När polisen kom till brottsplatsen fann de kvinnan, som mirakulöst fortfarande levde. Men Tom var spårlöst försvunnen.  

Det sägs att han fortfarande hänger runt kärleksstigen där han väntar på att fånga ett par och "lära" dem samma läxa som hans flickväns make lärde honom. Han har beskrivits som ett blodigt skelett i 20-talskläder, bärande på kniven han själv flåddes med. Alla tonåringar i området har vuxit upp med talesättet: "Gå inte till kärleksstigen om du inte vill bli Skinned Toms nästa offer!"

/Markus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar