Leta i den här bloggen

tisdag 4 juni 2013

Pojken i barnkammaren

Här är en berättelse som kommer från australisk radiokanal där privatpersoner fick ringa in och berättade sina personliga erfarenheter av det övernaturliga. Denna berättelse kommer från en kvinna i Melbourn, Australien.

För några år sedan hade kvinnan och hennes familj flyttat till ett nybyggt hus någonstans i Melbourne, Victoria, Australien. En natt vaknade hon av att hennes lille son grät. Hon klev ur sängen och gick för att se efter honom. Men på väg till pojkens rum så slutade plötsligt barnet att gråta. Kvinnan antog att han måste ha somnat om igen, så hon gick tillbaka till sovrummet. Några timmar senare vaknade hon igen av att sonen grät. så hon steg upp och gick för att kolla till sonen. 

När hon öppnade dörren till sonens rum såg hon en pojke, omkring sex-sju år gammal, stå vid sonens säng och trösta barnet. När han såg kvinnan, försvann han. Kvinnan blev aningen chockad av detta möte och senare berättade hennes grannar om denna pojke. För cirka 80 år sedan bode här en pojke som blev sjuk och dog. Han begravdes på gården... Graven låg precis under den plats där kvinnans lille son hade sitt rum.

/Markus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar