Leta i den här bloggen

lördag 1 december 2012

Preston Castle

Preston School of Industry - I staden Ione finns Preston School of Industry som är en av de äldsta och mest kända skolorna i USA. Denna ståtliga byggnad som idag är mer känd som "Preston Castle" öppnades i juni 1894 och fungerade då som en instution för att rehabilitera oroliga ungdomar ungdomar men tömdes 1960 efter del utbyggnader. Åren gick och slottet blev allt mer förfallet, men 2001 räddades det då The Preston Castle Foundation hyrde slottet som idag fungerar som ett museum med guidade turer.

Det finns en begravningsplats för de intagna som dog i Preston Castle. Här finns 23 gravar och många har hävdat att andarna är rastlösa som de fortfarande känner sig avskild från samhället, även i döden. Här har besökare känt kalla fläckar och känslor av intensiv rädsla eller deprimerande känslor.

Det sägs att byggnaden hemsöks både av döda skolungdomar och en hushållerska, Anna Corbin, som blev ihjälslagen där på 1950-talet. Även konstiga ljud har hörts i alla delar av Preston Castle. 2009 var killarna från Ghost Adventures och besökte slottet (se avsnittet nedan). Där spelade de in flera EVP:s: "I don't know"; "Talk"; "Get outta here"; "Come on, you can do it"; "Hey", "Never Again" och spelade även in oförklarliga ljud som knackningar och kvinnoskrik.

/Markus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar