Leta i den här bloggen

fredag 9 november 2012

Fox Hollow Farm


Igår såg jag ett intressant avsnitt av Paranormal Witness som hette Fox Hollow Farm som handlade om en familj som 2006 flyttade in i ett hus där en amerikansk seriemördare höll till under 90-talet. När man vet att det har hänt onda saker i det förflutna i det huset man befinner sig i så kan man känna det, ungefär som en otrygg känsla... Att det onda sitter i väggarna... Jag har själv erfarenhet av att ha varit i ett hus där det har hänt mycket tråkiga saker (såklart inte en massa mord som i detta fall) och har då känt när jag har varit ensam i huset att jag hela tiden är iakttagen. Det är som att huset fått ångest/depression och vädjar om att få hjälp. Det huset jag pratar om har blivit omhändertaget och är idag en rätt tjusig kåk har jag fått höra.

Ett svårare fall är däremot Fox Hollow Farm i staden Westfield i Hamilton County, i delstaten Indiana som har sett mer ondska än många hus. Detta hus ägdes av Herbert Baumeister, en till synes normal trebarnsfar. Men under fasaden lurade mörka hemligheter som inte ens hans fru kände till...

Herb Baumeister
Under början av 90-talet var det många fall av saknade personer, framförallt unga män. Polisen stod länge som frågetecken, men så dök det upp ett tips. Mark Goodyear hade träffat på en mycket märklig man på en bar. 

När Goodyear och mannen diskuterade flygbladen om saknade personer så verkade mannen låtsas vara oroad. Trots att Goodyear anade att det var något som inte var som det skulle så gick följde han med mannen hem där det vankades sexlekar som innefattade bland annat strypsex. Goodyear skakades av mötet och rapporterade händelsen till polisen. Tack vare att Mark hade skrivit ner mannens bils registreringsnummer så kunde polisen spåra mannen. Bilen ägdes av Herb Baumeister.

Polisen hittade en begravningsplats bakom huset där ben, tänder och skallar var strödda på marken.  Man räknade ut att det på platsen fanns minst sju mordoffer på platsen. Tyvärr fick man aldrig Herb Baumeister bakom lås och bom då han begick självmord den 4 juli, 1996. I efterhand trädde det fram fler vittnen som bekräftade Baumeisters vana att föra män hem för strypsex. Polisen spekulerade att Baumeister kan ha dödat 50-60 personer, börjar som tidigare som 1980.
Rob och Vicky Graves
Åren gick medan Fox Hollow Farm stod tomt. 2006 var huset på marknaden, och den oerhört billiga huset såldes till Rob och Vicky Graves. Gården hade rensats från benrester och allt var nyrenoverat. Familjen ansåg att det inte var någon fara längre då allt dåligt var borta från huset.

Rob arbetade på en bilfirma, och hans kollega Joe Le Blanc hade långt att pendla till arbetet vilket ofta ledde till att han kom sent till jobbet. Joe behövde flytta närmare och bussiga Rob hyrde därför ut en ledig del av det stora huset. Joe var ganska oberörd av historien om huset, tog med sig pick och pack samt sin hund Fred till sitt nya hem. Han somnade genast efter en jobbig dag med åkande och flyttande. På natten drömde han sin livs mest otäcka mardröm som enligt han själv var mycket verklig. Han drömde att han sprang för sitt liv. Han kände att någon eller något jagade honom. Han vaknade hastigt och panikslagen som han var försökte han springa. Han slog i dörrkarmen så hårt att han kollapsade på golvet. Han var i fruktansvärd smärta. Glasskärvor överallt och de hade fått i hans händer. Han var osäker på vad han sprang från men han kände att han var tvungen att komma därifrån så fort han kunde.

En dag kom Vickie hem och träffade då Rob som stod och målade. Plötsligt fick hon se en man med röd tröja stå i deras trädgård. När han vände sig om och gick åt andra hållet upptäckte hon... Hon kunde inte se hans ben... Han hade inga ben... Plötsligt var han bara borta. Vicky och Rob gick för att titta var mannen tog vägen, men det fanns ingen där.

En kväll var Joe ute för att rasta Fred. Plötsligt fick han höra något i från skogen. Fred stannade till och öronen stod rakt upp som om han lyssnade på något. När de gick tillbaka så såg Joe en man i röd tröja som gick in i skogen. Fred sprang bort mot mannen och Joe sprang efter. Väl där kom Joe ansikte mot ansikte med främlingen. Skräckslagen vände Joe och sprang för sitt liv. Joe berättade detta för Rob och Vicky och de insåg att de hade sett samma man.

Det verkar som att det är mycket svårt för Fox Hollow Farm att bli en lugn och fridfull plats. Här kan ni läsa mer om Herbert Baumeister och om spökerierna på gården.

/Markus


1 kommentar:

  1. oki nu vet jag vart jag ABSOLUT INTE ska flytta
    //Amanda

    SvaraRadera